Na státní svátek 8. 5. budou všechny naše pobočky i výdejní sklad uzavřeny. Děkujeme za pochopení.

Co pro vás letos chystáme? Novou pobočku v Praze i koupelnový nábytek na míru

Hned na začátku roku expandujeme do hlavního města. A máte se rozhodně na co těšit. V showroomu najdete úplně nové koncepty i výrobky od našich nových dodavatelů. Novinek bude ale letos více. Podívejte se, co pro vás chystáme.

Otevření pobočky v Praze

Naše nejnovější a také nejoriginálnější studio otevřeme pro zákazníky už 6. února 2024. Najdete v něm 20 nových vzorových koupelen: některé jsou více či méně inspirované těmi, které jsou k vidění v jiných showroomech, u jiných jde o naprostou premiéru.

Inspirovali jsme se aktuálními světovými trendy, důraz jsme ale kladli především na nadčasovost. Najdete zde mimo jiné i různé netradiční výrobky od našich českých i zahraničních dodavatelů. Působivá je také struktura celého prostoru. Je to zkrátka zážitek pro všechny smysly, který v okolí jen tak nenajdete.

Studio se nachází v Praze–Dobřejovicích. Nabízí dostatek místa pro parkování a uvnitř najdete kromě koupelen i dětský koutek, aby si čas zde strávený mohla užít celá rodina. Přivítá vás tam naše Barča, která má hlavní podíl na designu studia.

Dvojnásobná kapacita realizací

V uplynulém roce jsme pokořili hranici 50 realizací. Spolu se zákazníky se nám podařilo navrhnout a následně postavit koupelny, z kterých jsme nemohli spustit oči. Do budoucna se plánujeme především orientovat právě na řešení celé koupelny na klíč. Proto na rok 2024 zdvojnásobujeme kapacitu realizací. Díky tomu vám budeme schopni vždy garantovat brzký termín realizace i její rychlý a hladký průběh.

Koupelnový nábytek na míru

Je těžké v koupelně otisknout specifickou osobnost jejího majitele s pomocí běžných, standardizovaných řešení. Nábytek Emmy Design naší vlastní výroby budeme prodávat nejen sériově, ale i přímo na míru. Budete si tak moci zvolit přesné rozměry podle dispozic vašeho prostoru. Vymyslet si můžete také nejrůznější atypické varianty podle svých přání a představ.

Noví designoví dodavatelé

V našem sortimentu najdete nové designové dodavatele. Salgar je španělským výrobcem nábytku. Neotřelé jsou například jeho desky s integrovaným umyvadlem – najdete je i v našem novém pražském showroomu. Kvalitní koupelnovou keramiku, tedy umyvadla, klozety a bidety, přináší italský výrobce Disegno. Luxusní dojem zaručeně vytvoří výrobky značky Aquastone. Jejich designová umyvadla a především vany z litého mramoru jsou v každé koupelně přirozenou dominantou. Produkty těchto značek budou k vidění pouze ve studiích, na webu je nenajdete.

Designové dlažby nám budou nově dodávat Metropol a Caesar. A sehnat u nás můžete také produkty značky Tres. Jde o výrobce velmi kvalitních baterií, který je oceňovaný i architekty.

Nové koncepty z Cersaie

Z loňského veletrhu Cersaie jsme si přivezli spoustu inspirace a také konkrétní nové koncepty. Ty letos najdete nejen v Praze, ale i ve všech ostatních studiích. Máte tak jistotu, že ať dorazíte na kterýkoliv z našich showroomů, uvidíte zde skutečně aktuální trendy, které nijak nezaostávají za světovou špičkou.